Втім, більшість людей навіть не знають, що деякі частини курки можуть бути шкідливими для здоров’я. Про це пише Независимый Регион з посиланням на сайт Lady.
Яка частина курки найкорисніша
М’ясо курки належить до дієтичних сортів м’яса, тому що в 100 г курятини лише 110 кілокалорій. Найкориснішою її частиною вважається грудка. Вживаючи цю частину курки ви отримаєте найменше жиру та холестерину.
- Читайте також: Топ-3 найкорисніших фрукти для вашого організму
Яка частина курки шкодить здоров’ю
А ось найшкідливішою частиною м’яса курки є шкіра, яку полюбляють багато людей. Справа в тому, що у ній не містяться вітаміни, натомість, у ній багато жиру, холестерину. До того ж, на її поверхні можуть бути залишки хлору.
Ще однією частиною курки, яку краще не вживати, є крила. А внутрішні органи взагалі вважаються отруйною частиною курки. Саме на них впливають різні хімікати та паразити, які потрапляють до організму. Найбільш шкідливі органи – легені та гузки (тобто хвостова частина тулуба птиці).
Раніше НР писав про те, чому варто ввести в свій раціон жири і які вони мають бути.
0 Replies to “Шкідливо для здоров’я: яку частину курки не можна їсти”