З дитинства ми знаємо, що фрукти — це джерело різних вітамінів на мікроелементів.
Їхнє вживання допомагає підтримувати здоров’я організму. Існують три фрукти, які вважаються найкращими для зміцнення імунітету. Про це пише Независимый Регион з посиланням на сайт Storinka.
Яблука
Цей фрукт на 80% складається із води, решта 20% — це корисні речовини. У яблуках міститься пектин – полісахарид, який допомагає виводити токсини з організму.
Яблука рекомендуються їсти у першій половині дня, оскільки у другій половині дня вони стають шкідливими (подразнюють мікрофлору).
Також варто обережно вживати червоні яблука, оскільки вони можуть спричинити алергію.
- Читайте також: Які продукти допоможуть швидко зняти стрес і заспокоїтись
Ківі
Цей фрукт виводить солі з організму. Крім того, у ківі мінімальна кількість цукру, тому продукт можна вживати вагітним і людям, які страждають на цукровий діабет. Також фрукт має антитоксичний ефект. Його м’якоть містить органічні кислоти.
Однак ківі не рекомендують вживати натщесерце, адже кислоти почнуть перетравлювати стінки шлунка, кишечника, слизової оболонки рота, спричиняючи запалення.
Груші
Груша містить велику кількість фруктози, проте в ній немає цукрози. Регулярне вживання цього фрукта знижує ризик розвитку цукрового діабету другого типу. Фрукт тонізує та покращує венозний відтік та насичує організм вітамінами.
Раніше НР писав про те, що потрібно додати до раціону харчування, щоб худнути і смачно їсти.