Він смачний, ситний, і будьте певні, гості обов’язково попросять поділитись рецептом. У приготуванні він не важкий, викладається шарами, всі продукти чудово поєднуються між собою.
Независимый Регион ділиться рецептом цієї соковитої страви.
Що вам знадобиться для приготування:
- картопля – 4-5 шт;
- цибуля – 2 шт;
- морква – 2 шт;
- яйця – 3 шт;
- шпроти – 1 банка;
- твердий сир – 100 гр;
- майонез – за смаком;
- зелень за бажанням.
Як приготувати
Картоплю і яйця відваріть.
Наріжте цибулю кубиками і обсмажте на сковороді пару хвилин.
Моркву натріть на великій тертці і обсмажте разом з цибулею до готовності.
Відварену картоплю, відварені яйця та сир також натріть на великій тертці.
Шпроти викладіть в іншу ємкість та злийте рідину. Ретельно розімніть виделкою.
А далі вже можна збирати салат. Для зручності можете використовувати форму. Спочатку викладіть шпроти, далі картоплю і змастіть майонезом. Далі покладіть шар овочів (морква + цибуля) і яйця і знову змастіть майонезом. До речі, майонез можна використовувати домашнього приготування. Тоді салат буде смачнішим і кориснішим.
Зверху посипте зеленю і додайте натертий сир. Прикрасити страву можна шпротами.
Апетитний салат «Океан» зі шпротами готовий! Приємного смаку!
Раніше НР писав про те, коли і як потрібно робити розсаду.
0 Replies to “Як приготувати соковитий салат «Океан»”