А от виправити ситуацію вже важче. Проте існують кулінарні лайфхаки, завдяки яким можна зробити суп нормальним на смак. Про це пише Независимый Регион з посиланням на НовиниЮ.
Як виправити ситуацію
Добре, якщо ви маєте чистий бульйон. Тоді ним просто можна виправити смак, доливши деяку кількість до готової страви. В іншому випадку можна навіть використати воду.
- Читайте також: Як приготувати лечо на зиму
В залежності від рецептури серед рідких інгредієнтів може бути молоко, вершки або натуральний йогурт. Це повинні бути продукти з високим відсотком жирності, бо знежирені не спроможні заглушити гостроту перцю. Можна використати навіть рослинне молоко: соєве або кокосове.
Ще один варіант дозволить відкоригувати гострий смак. Додайте вершкове масло або олію. Починати слід з дози 15 мл. А далі треба куштувати.
Якщо суп вже готовий та поданий до столу, можете спробувати виправити ситуацію тертим сиром, сметаною та бутербродами з вершковим маслом. Вони здатні значно знизити «перцеву пожежу».
Раніше НР писав про те, як приготувати ніжне пісочне печиво з сиром.
0 Replies to “Що потрібно додати у суп, якщо він вийшов дуже гострий”