Основна маса людей у нашій країні варить кукурудзу у воді додаючи сіль, іноді спеції.
Однак існує метод, який закохає в себе з першого разу.
Як смачно зварити кукурудзу з молоком і маслом, розповідає Независимый Регион з посиланням УНІАН.
Інгредієнти
- качани кукурудзи – 4-6 шт.;
- молоко 3.2% жирності – 2 склянки;
- вершкове масло – 120 г;
- вода – 1 л;
- сіль, цукор – по дрібці.
Також вам варто спробувати приготувати квашені кавуни.
Спосіб приготування
Спершу очищаємо качани від листя і промиваємо їх під проточною водою. Можна розламати або залишити цілими – це залежить від розмірів самої кукурудзи, а також місткості, в якій ви збираєтеся її варити.
У каструлю наливаємо літр води, доводимо до кипіння на середньому вогні, далі додаємо молоко, вершкове масло, сіль і цукор. Перемішуємо, в киплячу рідину кладемо качани кукурудзи. Щоб варена кукурудза вийшла такою, як треба, важливо стежити за водою – качани мають бути повністю занурені у воду.
Качани можуть варитись від 20 хвилин. Час приготування залежить від стану і віку кукурудзи. Коли страва буде готова, каструлю потрібно накрити кришкою і залишити на 10-15 хвилин – так кукурудза насититься молоком і буде ще смачнішою. Готові качани дістати шумівкою та подати до столу.
Раніше НР писав про те, як приготувати смачну кабачкову ікру в духовці.
0 Replies to “Як приготувати кукурудзу з молоком і маслом: такого ви ще не коштували”