Найголовніше, під час приготування таких виробів правильно зробити тісто, щоб воно не вбирало олію, вийшло хрустким та золотистим.
Рецептом приготування золотистих та хрустких чебуреків ділиться Независимый Регион з посиланням на фудблогерку Катерина з ніком recepty przepisy. Секретним інгредієнтом, який робить тісто хрустким, є горілка.
Інгредієнти:
борошно – 400 г;
сіль без гірки – 1 ч.л.;
окріп – 200 г;
олія – 40 г;
горілка – 20 г.
Інгредієнти для начинки:
фарш – 300 г;
сіль;
перець;
цибуля – 1 шт.;
часник – 1-2 зубчика;
холодна вода – 100 г;
зелень – за бажанням.
- Читайте також: Ніжний десерт, що тане в роті: як приготувати кавове суфле
Спосіб приготування
До просіяного борошна додаємо сіль, вимішуємо ложкою.
По середині робимо заглиблення, вливаємо окріп, олію та горілку, вимішуємо ложкою тісто.
Після цього замішуємо тісто. Воно вийде еластичним та не буде липнути до рук.
Загортаємо тісто у плівку чи пакет та залишаємо відпочити на 20 хвилин.
Для начинки до фаршу додаємо раніше перемелені у блендері цибулю та часник.
Солимо, перчимо, додаємо воду і добре перемішуємо.
Тісто розділяємо на невеликі шматочки по 40-50 г, округлюємо, розкочуємо тоненько і формуємо чебуреки звичним для вас способом.
Смажимо у великій кількості олії до рум’яності.
Щоб у готових чебуреків було побільше бульбашок, під час смаження додатково можна полити за допомогою ложки один бік гарячою олією, поки смажиться інший.
Раніше НР писав про те, як приготувати смачні булочки за 10 хвилин.
0 Replies to “Як приготувати хрусткі чебуреки із соковитою начинкою”