У мережі з’явився новий рецепт булочок нашвидкуруч. Авторка рецепта блогерка Farmersgirl Kitchen Джаніс Патті пропонує готувати булочки в мультипечі (аерофрітюрниці) – для готовності випічці буде достатнього всього за 10 хвилин. Про це пише Независимый Регион з посиланням на Mirror.
«Цей швидкий і простий рецепт дає змогу приготувати чотири чудових булочки, які просто тануть у роті», — каже Джаніс.
За її словами, мультипіч відмінний варіант для випічки, оскільки вона швидко нагрівається за рахунок компактного розміру і вентилятору. Булочки, за її словами, найкраще випікаються на сильному вогні, а циркулююче тепло в аерофритюрниці забезпечує рівномірне пропікання.
Для приготування швидких булочок вам знадобиться:
- борошно – 150 г;
- розпушувач — 0,5 ч.л;
- масло вершкове – 40 г;
- цукрова пудра – 25 г;
- молоко — 60 мл.
- Читайте також: Що потрібно додати у суп, якщо він вийшов дуже гострий
Спосіб приготування
Для підготовки, за словами автора рецепта, вам знадиться всього 5 хвилин, а для випікання — всього 10 хвилин.
Змішайте борошно і розпушувач у невеликій мисці.
Наріжте холодне вершкове масло на дрібні шматочки і розітріть з борошном, поки суміш не стане схожа на дрібні панірувальні сухарі.
Додайте в суміш цукор, і тільки після цього молоко. Замісіть м’яке тісто і сформуйте з нього кулю.
Припорошіть робочу поверхню борошном і розкачайте тісто в плоский аркуш завтовшки близько 2 см. Використовуючи формочку виріжте чотири булочки.
Помістить на дно аерогриля аркуш пергаменту та розкладіть зверху чотири булочки. Злегка змастіть верхівки булочок молоком.
Випікайте булочки 10 хвилин за температури 185 °C.
Подавати булочки можна з джемом або вершками.
Раніше НР писав про те, як приготувати ніжне пісочне печиво з сиром.
0 Replies to “Як приготувати смачні булочки за 10 хвилин”