Тому люди постійно знаходяться у пошуках рецепту ідеальних сирників, які не лише добре тримають форму, але й смачні.
Независимый Регион з посиланням на Pixelinform розповідає, який інгредієнт псує ніжний сирний смак.
Відповідь проста: сирники втрачають свій смак від надмірного додавання борошна. Щоб сирники були пухкими і ароматними, варто відмовитися від одного інгредієнта – яєчного білка.
Чому варто прибрати яєчний білок
Білок робить сирну масу занадто «вологою». Для усунення цієї «вологості», доводиться додавати багато борошна. Саме через це сирники стають щільними і «плоскими».
Отже, щоб зробити сирники пухкими без білка, слід використовувати виключно жовток. Він зв’язує сирну масу та запобігає її розтіканню на сковороді.
До того ж жовток не додає «вологи», тому немає потреби додавати багато борошна. В результаті сирники виходять пухкими і повітряними та зберігають ніжний сирний смак.
Раніше НР писав про те, як приготувати соковитий салат «Океан».
0 Replies to “Як приготувати ніжні і смачні сирники, які не розвалюються”